مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: کشاورزان فعال قارچ کار شهرستان هرسال در هر مترمربع ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرم قارچ برداشت میکنند.
همداننگار؛ عبدالحسین اکبری با یادآوری اینکه هرسال در این شهرستان یک هزار و ۹۵۰ تن قارچ تولید میشود، افزود: اکنون در این شهرستان به ترتیب ۵ و ۴ واحد صنعتی و مشاغل خانگی تولیدکننده قارچ هستند و بعد از بهار شهرستانهای همدان و ملایر رتبههای بعدی تولید قارچ را در استان همدان دارند؛ مقدار قارچ تولیدی استان نیز چهار هزار و ۵۱۰ تن است.
وی درباره کاشت سیبزمینی در این شهرستان نیز ادامه داد: ۶ هزار هکتار زمین زیر کشت سیبزمینی رفته است؛ ۳۰۰ هزار تن سیبزمینی پاییزه نیز کشاورزان بهاری تولید دارند و اکنون برای نگهداری محصول سیبزمینی ۱۲۰ هزار تن ظرفیت در قالب به ترتیب ۵۲ و ۴ واحد انبار صنعتی بالای صفر و چهار واحد دومنظوره وجود دارد.
وی از راهبردهای اصلی جهاد کشاورزی را استفاده بهینه از منابع موجود تولید در بخش کشاورزی عنوان و افزود: در این حوزه بهرهمندی از سامانههای نوین آبیاری تحتفشار و کاشت محصولات کم آببر ( گل محمدی و زعفران) در دستور کار است.
همداننگار//: